Krajinska arhitektura je naša strast, vrtnarstvo pa naša prva ljubezen. V podjetju Vrtnarstvo Palma se ukvarjamo z vrtnarstvom oz. z urejanjem okolice stanovanjskih naselij, hiš ali poslovnih objektov. Sedež podjetja najdete na Primorskem, na Obali, kjer tudi vzgajamo kakovostne sadike palm, drevesnic in grmovnic.

Nudimo izdelavo celostne ureditve, tj. od nasipov zemlje, ureditve vrtov in ribnikov, zelenic, drevoredov in parkov. Najprej se z vami posvetujemo, vam pripravami okvirni načrt za urejanje okolice in idejo njene nove podobe ter nato dela izvedemo.
Nudimo torej celostno storitev urejanja okolja, tj. storitev na ključ, opravljamo pa tudi sprotna »vzdrževalna«, »pomlajevalna« dela, kot je presajanje rož, sajenje dreves, njihovo obrezovanje, pomlajevanje žive meje, urejanje zelenih površin in drugo.

Zagotavljamo tudi dobavo drevesnih sadik, oljk, citrusov, sadik grmovnic in okrasnih dreves po naročilu. Najbolj smo ponosni na naše sadike domačih fig. Vabimo vas k ogledu naše ponudbe. Svoje storitve v prvi vrsti zagotavljamo na območju našega sedeža, tj. Obala oz. Primorska.

Imate vprašanje?

PALMA VRTNARSTVO D.O.O.

Palma vrtnarstvo d.o.o., urejanje okolja, proizvodnja in prodaja vrtnarskih proizvodov

 

Kontaktni podatki